UiTM Kampus Bandaraya KL

Universiti Teknologi MARA
Kampus Bandaraya Kuala Lumpur (Kolej Alamanda)
355, Batu 4 1/2 Wisma Shun Li
Jalan Klang Lama
580000 Kuala Lumpur.

Kena Boooooo!!!!!

video
Luqman Khair

Sampai di rumah, berbaring untuk meredakan kekecewaan x dapat masuk final KLMTB, Luqman menambahkan perit dihati, di booooo nyer aku!! Mana dia belajor pun aku tak tau........

KLMTB 2009 (Terlangkup)

Kali ni aku terlangkup, final pun tak lepas!Berbanding tahun lepas, aku cuma berjaya menamatkan HEAT di tempat ke-16 dalam keseluruhan HEAT 1&2 tak melayakkan untuk bertanding di Final. Belum cukup bersedia untuk berentap dengan rider2 MTB yang top.Next year kalau ada peluang aku cuba lagi, ada 3 tahun lagi untuk aku bertanding di dalam kategori 31-35, lepas tu ermm..dah jadi veteran dah!!!


Result HEAT Men's 31-35
No 1 -15 go to Final


Ah Chai from ECC Melaka
patah RD masa final

Zamzi-No 2 (Final)
day before race


Jentera Race KLMTB 2009
berat skit masa tolak :)



Satu gambar aku pun diaorg tak snap masa HEAT...hopefully gambar aku photographer ambik, esp masa terlangkup di CP3, terjatuh dan dilanggar rider dari belakang..aduhh!!!!



KLMTB 2009 (Zuraidi)

Tahniah kepada Zuraidi kerana berjaya menamatkan race di tempat ke-6 dalam kategori umur 36-40. Hadiah bernilai RM100 dan seribu satu kenangan untuk diceritakan kepada rider di Segamat dan juga akan membanggakan sponsor MCC Muar, s2hcycle di dalam KLMTB-09. Hasil latihan gigih dan tunjuk ajar Jurulatih, saudara Panjang Le-Tua, Zuraidi berjaya meletakkan diri di dalam kelompok top MTB Rider KLMTB tahun ini.

Kata-kata semangat dari Panjang.


Zuraidi in Action

Result Final
Cat 36 - 40

KLMTB Promo-TQ Akmal from Astro

video

Cerita "Jelajah Sedekad"


Utusan Malaysia Online
4 Oktober 2009


Berita Harian (Edisi Johor)
7 Oktober 2009

Berita Harian (Edisi Melaka & N. Sembilan)
28 Oktober 2009



"Apapun, paling mencabar apabila ada tayar pancit ketika dalam perjalanan antara UiTM Shah Alam ke kampus Kuala Pilah" -Mohd Azim Sardan.
(Betul ker ni???)

:) - Aku rasa paling mencabar bila climb Bukit Putus, tapi syukur semua rider berjaya menawan Bukit Putus dan merasa kenikmatan high-speed downhill. Meter aku mencecah 70kmph. NRS3 memang ummmphhh!!!!




 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 XC RIDER |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.